tisdag 31 juli 2018

Translational Research Institute + HoloMonitor =

                                                             Detta är framtiden !


Australien med detta center med sin behandlingsstrategi framstår som ett föredöme för många andra länder med sina traditionella uppdelningar av forskare kontra behandlare. Och då innefattar undertecknad även Sverige i det sammanhanget. Ja,jag har erfarenhet av sistnämnda. Min syn är att svenska läkarkåren arbetar strikt och konservativt efter den "mall" auktoriteter har bestämt ska råda.
Ta mitt eget exempel.Samtliga prostatacancrar i Sverige som opereras utförs i princip på samma sätt.
Men ingen prostatacancer är den andra lik så rimligtvis borde det finnas utrymme för fler/andra tekniker/synsätt att operera.Men nix.
Därför ser jag TRI och deras synsätt som en dröm för en svårt sjuk cancerpatient.
I denna miljö där forskare och läkarkår arbetar under samma tak, med den absolut senaste och snabbaste tekniken är HoloMonitor-tekniken så väl tillämpbar.
Det är lätt att förstå varför TrendBio och såklart PHI i förlängningen finansierar symposium och aktiviteter hos TRI.
                                                          Detta är framtiden.

1 kommentar:

  1. https://svenska.yle.fi/artikel/2018/08/01/artificiell-intelligens-revolutionerar-cancerbehandlingar-det-handlar-inte-mera

    Tack för en fin och informativ blogg. Kan det här vara något att ta en titt på https://svenska.yle.fi/artikel/2018/08/01/artificiell-intelligens-revolutionerar-cancerbehandlingar-det-handlar-inte-mera

    SvaraRadera