måndag 24 september 2018

Europe, here we come

European Account Manager till Phase Holographic Imaging i Lund

Om Phase Holographic Imaging (PHI AB)
Inom medicinsk och biologisk forskning används ofta odlade celler för att bättre förstå orsakerna bakom cancer och andra sjukdomar, samt för att utvärdera nya behandlingsalternativ mot dessa.
PHI AB är ledande i utvecklingen av instrument och mjukvara, baserade på digital holografi, för mätningar på celler (cytometri) i såväl realtid som över längre tid (time-lapse). Det första serietillverkade instrumentet introducerades 2011 och i dag erbjuder bolaget ett komplett system för kvantitativ långtidsanalys av levande celler. Vår metod är cell- och användarvänlig och kringgår flera nackdelar som traditionella mätmetoder medför.
Idag förser PHI den medicinska forskningen världen över med lättanvända och prisvärda forsknings-instrument som används i kampen mot cancer och andra folksjukdomar. Våra produkter utveckas och marknadsförs från huvudkontoret i Lund och säljs både direkt, och via distributörer, till forskare inom cellbiologi världen över.
PHI befinner sig i en spännande och expansiv fas, i en teknikorienterad bransch där det ständigt händer mycket. Som medarbetare på PHI blir du en del av ett företag som kännetecknas av prestigelöshet och snabba beslut. På PHI har man blicken framåt och arbetar nära tillsammans för att uppnå resultat.

European Account Manager till PHI i Lund
Den ökade efterfrågan av PHI:s produkter har lett till att vår sälj- och marknadsorganisation nu expanderar kraftigt. Som en del i detta söker vi en säljansvarig för Europa. Tjänsten innebär en fantastisk möjlighet att delta i vår fortsatta utveckling, där vi genom att ytterligare kommersialisera våra produkter hjälper forskningen framåt. För dig med rätt profil kommer arbetet därför att vara utmande, men också belönande och högst tillfredställande.
Som European Account Manager kommer du att ha en nyckelroll när det gäller försäljning av våra produkter mot den europeiska marknaden. Rollen medför resor under ca 50 % av din tid. Du svarar direkt under försäljningschefen och rapporterar kontinuerligt hur marknaden utvecklas. I sälj- och marknadsorganisationen ingår även Applikationsspecialister som ansvarar för det djupare biologiska och vetenskapliga kunnandet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som European Account Manager ansvarar du för att bygga upp den europeiska marknaden så att uppsatta försäljningsmål nås genom att:
  • Utveckla och följa upp säljstrategin på europeiska marknaden
  • Planera och bedriva prospektering mot kunder
  • Besöka och demonstrera våra produkter hos nyckelkunder inom forskning-, biotek- och läkemedelsbranschen
  • Hålla produktpresentationer samt seminarier hos kunder
  • Delta i och planera mässor och konferenser
  • Skriva samt avsluta offerter och hantera avtalsskrivning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar