fredag 26 oktober 2018

Que Pasa???

                                                                           21 kr
                                                                  Är folk helt LOCO?
Varför avyttrar man sina aktier på såna skamnivåer? Är det kanske för att depån är belånad eller vad?
För nån koppling till själva Bolaget och dess aktiviteter har en sån kurs definitivt inte.
Ska vi för skojs skull spalta upp hur dagsläget ser ut.
Är kassan välfylld eller behöver den fyllas på?
Svar : Den är fylld till bredden och nån risk för emission finns inte inom överskådlig framtid av det vi vet idag. Sommarens kapitalanskaffning inbringade 41,1 Msek netto efter emissionskostnader.
Bolagets burnrate hittills ligger runt 14 Msek på årsbasis,det med låga försäljningsintäkter ska nämnas. Finns ingen anledning att tro att försäljningen kommer ligga på samma nivåer nu framöver.
Men om vi tar burnraten genom kassan utan hänsyn till ökad försäljning får vi att de klarar sig ca 3 år utan påfyllning. Alltså kan vi avskriva ebb i kassan.

Händer det nåt överhuvudtaget i Bolaget eftersom de inte skickat PM på ett tag?
Svar :
* Man håller på / är klar med nyrekryteringar som samtliga är ämnade att stärka försäljningssidan.
* Man håller på / har utvecklat fler appar som är klara / kommer vara klara att launchas nu vid årsskiftet. Dessa appar (assay:er) kommer ge försäljningsintäkter Bolaget tidigare inte haft, yttermera kommer de stärka försäljningen av HoloMonitor M4 då apparna gör en lättanvänd teknik ännu lättare och snabbare att arbeta med.
* Man medverkar på Events antingen med egen personal, se senast i Norge, eller via sina partners, se dedikerade TrendBio som verkligen accelererat marknadsaktiviteterna i Australien.
* Forskningsrapporter fortsätter att strömma in,samtliga får man säga med svallande positiva ordalag vad tekniken medger. Nya upptäckter som inte varit möjliga med "gammal" teknik.
* Man kommer figurera i användarnas branschtidning nr 1, Cytometry. I nästkommande utgåva har 2 oberoende forskare med en artikel där de testat HoloMonitor med 2 appar och gett tekniken en klart godkänd OK-stämpel.
* På forskningsfronten GlycoImaging, som de äger 75% av de kommersiella rättigheterna, har forskarna med professor Anette Gjörloff-Wingren i spetsen fullt upp med att bevista konferenser och berätta om hur långt de kommit.Intresset för biomarkörer är stort ska sägas med en gång.
* På andra sidan pölen har deras nya amerikanska partner BioSpherix utökat sina lokaler för att?
Kan ju vara på grund av en ökad orderingång dvs försäljning de behöver investera i större tillverkningskapacitet. Man kan absolut spekulera i hur det kommer påverka försäljning av HoloMonitor. 
En kombo av ett nytt inkubatorsystem inkluderande PHI`s HoloMonitor kanske är i vardande?

Ovanstående är bara några av anledningar bloggen kommer på såhär spontant.
Så varför sälja bort sina aktier,förmodligen med förlust?
                                                                You tell me !
Då återstår frågan varför Bolaget är så tyst i den utåtriktade kommunikationen.
Svar : Kan det vara för att de har den så kallade häcken full?

Avslutningsvis en talande bild på teknikens utveckling. Vi är framme vid målsnöret och folk säljer på 21 kr?

Ps.Undertecknads aktieinnehav är nu på maxnivå.Bloggens uppfattning är att kurser under 30 kr är LOCO. Ds

                                                            Mvh the99

4 kommentarer:

  1. Mkt bra skrivit
    Tack för all tid du lägger ner
    Mvh micke

    SvaraRadera
  2. Tack för Ditt outtröttliga grävjobb, som Du låter oss ta del utav och som ger mig en känsla att det kommer bli en spännande final.
    Ha det Gott,Lazze!

    SvaraRadera
  3. Vad är det som gör att phi,s konkurrenter tex ACEA Biosciences säljer så många mer instrument än phi ? Är det bara att dom började tidigare .Eller är det att dom haft en sälj avd från början vilket nu phi också har efter nyår .Svårt att förstå varför man köper ett bolag som är så mycket dyrare än phi när phi,s grejer dessutom är bättre .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Njae,det är lite taskig jämförelse. ACEA startade sin verksamhet 2002 och ligger ca 10 år före PHI.Fanns det info att tillgå skulle vi förmodligen se att ACEA sålde ungefär samma volym PHI har gjort under deras första år.Även ACEA var pionjärer när de startade och hade förmodligen samma uppförsbacke PHI har idag. Det vi kan dra som slutsats är att när väl ny teknik fått fäste,säg efter 5-6 år, så rullar det på ganska bra.Där befinner sig PHI idag.
      Jag tror att PHI kommer slå deras försäljningssiffror när de varit i branschen lika länge. Tekniken är som du säger bättre.
      Mvh the99

      Radera