torsdag 2 maj 2024

Stamcellsforskning på Nyhetsmorgon

Av en händelse slog jag på tv:n nu på morgonen,det råkade vara TV4 Nyhetsmorgon som visades.
Satte nästan morgonkaffet i halsen när jag såg att ämnet som avhandlades var stamcellsforskning.
Den svenska forskaren från Karolinska Institutet berättar utförligt och bra om forskningen och nuläget.
Hans argumentation är identisk med vad PHI har kommunicerat ut.Jag rekommenderar alla att titta på inslaget.Kommer vid ca 07:11 Länk

Stamcellsforskningen börjar nu få medial uppmärksamhet i de bredare lagren.Indikerar att acceptans och stöd är på väg att infinna sig. Vågar man nämna att PHI via HoloMonitor ligger så rätt och bra placerat inför det som snart kommer vara det nya stora inom sjukvården? Nee...ni har redan hört det tidigare. Men nu kanske fler börjar kolla upp vad som finns på börsen, vilka företag som finns att satsa på som kommer vara med när det på allvar drar igång. De tidiga kollarna är att gratulera för när den riktigt stora massan av småspelare och större investerare ska in kommer de driva kurser till helt nya nivåer. Jag upprepar mig själv : 
- Ett paradigmskifte står för dörren och den enda frågan just nu är : När hittar det stora investerarkollektivet till aktien? Före eller efter 20 kr? Eller ska aktien behöva dra iväg till 30 kr innan den stora massan inser vad som är på gång? /

De tidiga kollarna är som sagt att gratulera om de hittar till PHI-aktien. Kommer de in innan 10 kr lär de vara riktigt nöjda med sin investering,sett till en hyfsat kort horisont. Övriga eftersläntrare lär få pynta upp större slantar för att få tag på de ev aktier som kommer vara tillgängliga på marknaden. För floaten (tillgänglighet på aktier) kommer minska när den större uppmärksamheten på stamcellskopplade företag infinner sig och då kan vi nog vara säkra på att det blir huggsexa på de företags aktier som är närmast genombrottet. Vi insatta phi,are är ännu ganska få,men snart kommer fler,många fler knacka på dörren och vilja joina oss för att vara med på den resa vi har framför oss.


                                            Mvh the99

10 kommentarer:

  1. Phase Holographic är med i starten på guldruschen(regmed) och de är dom enda som säljer spadarna till till alla företag. Gissa om säljet kommer sticka högt. Hoppas inte Phase blir uppköpta bara. Tror vi kan se riktigt höga kurser nu med Altium som proffsig återförsäljare.

    SvaraRadera
  2. Bra liknelse.
    Kom på en annan sak ang min tes om att det större investerarkollektivet förhoppningsvis vaknar till liv snart.
    Eftersom PHI-aktien med allra största säkerhet (men inte till 100% såklart) har sin bästa tid framför sig kan det vara smart,om man har barn eller barnbarn,att öppna upp ett ISK-konto i deras namn och lägga en dutt aktier där.
    Behöver såklart inte vara PHI-aktier,finns fler alternativ inom stamcellsområdet.
    Gäller bara att välja aktier med låg risk och hög potential.
    En dutt där kan bli en stor plutt lite senare,till fromma för innehavaren.
    Bara en tanke.
    Mvh the99

    SvaraRadera
  3. Finns många investerar som går in i bolag som är på väg att vända och som inte behöver fler emissioner. Där är Phase nu. Kan vara en otrolig höjd på kursen därifrån. Tror fler och fler starka investesterare kommer köpa in sig nu.

    SvaraRadera
  4. Hängt med sedan 2014, och det är troligen (äntligen?) nu det händer. Ingen blir gladare än jag om det stämmer, lång resa med 10 år, men eftersom hela förutsättningen av cellernas påverkan förändras med holimonitorn så har jag aldrig tvekat. Det betyder ju inte att man gillat aktiekursen hela tiden ....

    SvaraRadera
  5. Ägaren som vräker ut aktier via CAR verkar inte hålla med er

    SvaraRadera
  6. Jag såg det också, hoppas det var en överbetald finansvalp som höftar lite och snart får en tillrättavisning. Det hoppas i alla fall jag på. Men, man är ju ingen stjärninvesterare direkt, så risken är överhängande att man har fel. :-)

    SvaraRadera
  7. Man får väl hoppas på att någon desperat försöker hålla kursen nere. :-) /MrT

    SvaraRadera
  8. Nominerade igen: https://www.linkedin.com/posts/phase-holographic-imaging_holomonitorm4fl-scientistschoiceawards-activity-7191832586678067200-Gt-M

    SvaraRadera