onsdag 27 februari 2019

Intresset tilltar

Senaste dagarnas handel i aktien visar att det finns ett tilltagande intresse för Bolaget tolkar bloggen det som. Från en riktigt låg nivå har nu aktien börjat sin vandring mot tidigare nivåer. Skillnaden mot då (ca 1 år sen) är att vi idag har ett bra mycket bättre case än vi nånsin tidigare haft. Bara ta del av senaste tidens info och jmf mot läget för 1 år sen. Kollar man aktuell TA (teknisk analys) delar den i stort bloggens syn, tilltagande intresse.

Teknisk analys -Medellång sikt, 27 feb 2019
Phase Holographic har brutit den fallande trendkanalen på medellång sikt och reagerat kraftigt upp. Det är i dagsläget svårt att uttala sig om den framtida trendriktningen. Glidande medelvärde har gett en köpsignal. Det signalerar isolerat sett fortsatt uppgång, men trögheten i indikatorn gör att man ofta går miste om mycket av uppsidan. Aktien har stöd vid cirka 27.00 kronor och motstånd vid cirka 38.00 kronor. Positiv volymbalans indikerar att köparna är aggressiva medan säljarna är passiva, och förstärker aktien. RSI är över 70 efter en god kursuppgång de sista veckorna. Aktien har ett starkt positivt momentum och ytterligare uppgång indikeras.
Aktien är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt. 



TA är enligt bloggen ingen vetenskaplig garanti för en akties utveckling, mer än att vissa indikatorer uppfylls och då visar en trendriktning.
FA (fundamenta) = nuläge i ett Bolags verksamhet anser bloggen är ett viktigare instrument.
Och där har vi bra mycket mer att ta på än det TA visar.
Hoppas ni inbitna phi,are inte lockas att kliva av nu när aktien vaknat till liv igen.
Vi har en bit kvar mot tidigare toppar.Det är bloggens fasta övertygelse att dessa kommer passeras om man nu funderar på att exitera innan The Big Exit (eller kanske man ska säga 3X Big Exit´s om allt faller ut som bloggen gissar på).

                                                              Mvh the99

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar