tisdag 27 augusti 2024

Besöket

Så har nu mitt besök hos hudcancerkliniken klarats av. Den ytterst kompetente läkaren förhörde sig om måendet och gick sen igenom varje skrymsle av kroppen,nästan.Utrustad med nån manick som var som ett större förstoringsglas med inbyggd belysning kontollerades varje prick minutiöst och de opererade områdena speciellt. Just de gamla märkena som är borttagna är tydligen viktigast att kolla.Det så att inte några nya cancerceller kommit tillbaka därikring.

Utlåtandet blev som följer: Hörru 99:an (sa läkaren kanske inte direkt,men ändå), din hudkostym ser helt ok ut. Du har dock en del födelsemärken du måste hålla koll på. Börjar nån växa eller se konstig ut ringer du och bokar in en ny tid så kollar vi dem. Och som vanligt- se till att inte vara exponerad för solen mellan kl 12-15 utan skydd.Det gäller fram till Oktober.

So,I´m off the hook även denna gång. Tjohoo....😀
2 bra besked inom 1 vecka tarvar nästan att man ska köpa ett gäng trisslotter.
En reflexion efter besöket : Hudkostym? Inte fan visste jag att jag hade en hudkostym,men tydligen. 😎

Så efter dessa braiga besked är det dax att fokusera på PHI. Grävspaden är framplockad och redo att sättas i arbete. Om det är nån phi,are som hittat nåt intressant värt att kolla upp får man gärna mejla över den infon så jobbar jag vidare på den. 

                                                Mvh the99

5 kommentarer:

  1. Skönt att höra! Nu håller vi tummarna för lite positiva tongångar för PHI! Ha det så gott!!

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra! Nu kör vi! Med tanke på att phase tog det där lånet på grund av det "momentum" bolaget befinner sig i så räknar jag med en bra rapport och intressanta nyheter snart.

    SvaraRadera
  3. Grattis. Trevlig läsning.

    SvaraRadera
  4. Fint att höra! Ska bli skönt med överstökad teckningsperiod. Jag tecknar, men tycker samtidigt det är oroväckande med den uteblivna charmoffensiven. Bolaget har väl knappast tillräckligt med kapital för att inte bry sig om teckningsgraden av TO4, om man nu inte har någon annan slug plan...

    SvaraRadera