fredag 23 augusti 2024

Seriously? 7 kr?

Ser att aktien är nere på 7 kr. Varför? När Bolaget nu precis har startat sin resa i USA med notering och infogivning som sker i detta nu,så väljer några phi,are att kliva av med följd att aktien rasar? Hur tänker man då undrar jag. Att handeln i USA inte kommit igång ännu har enbart att göra med att gemene jänkare ännu inte fått vetskap om Bolaget. Men det jobbet är igång och kommer ge resultat,kanske inte så fort som vi hoppats på men hellre gedigen amerikagrund som förhoppningsvis kommer synas i volymen i USA handeln på sikt,än korta inhopp som sen stannar av. Ge det den tid det tar innan ni avyttrar era aktier säger jag. Klart som korvspad att får vi till ett amerikanskt intresse för aktien så kommer det synas i kursen. 
Sen ska vi inte utesluta news från ReMDO i det korta perspektivet.Nåt jag räknat med skulle komma i samband med noteringen,men ser ut att släpa.
Aja,vill man inte vara med på Bolagets amerikaäventyr så vill man inte.Men att kränga sina aktier för 7 spänn? Loco

Sicken berg och dalbanedag det har varit för undertecknad. Från förmiddagens braiga info där man sen glad i hågen drog iväg och handlade dryckjom och krubb inför morgondagen till när man kommer hem och sätter på datorn,för att se ett j-a ras i aktien. Nåja,det förtar inte humöret då jag är ganska säker på att aktien är tillbaka på spåret igen nästa vecka. Och i morgon sitter yours truly med sällskap och lite skumpa,firar dagens högst välkomna och lugnande ord från KS: Finns inget att oroa sig för!
Ska bli fint väder här i Stockholm oxå.😎

                                             Mvh the99

3 kommentarer:

  1. Jag tror att folk säljer för att snittkursperioden redan är startat och Phase inte har gjort något för att öka på snittkursen. Släppa nyheter mm för att få ett så högt pris som möjligt för T04. En låg snittkurs gör att man inte får in så mkt pengar på To4, vilket gör att man snart är i behov av pengar igen. Lånet ska betalas tillbaka också här i oktober.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan absolut ligga bakom dagens ras.
      Men är ganska säker på att PHI har koll på optionen och vad som krävs för att få in max stålar.
      Ett riktigt smaskigt PM tippar jag kommer i närtid.
      I nästa vecka skulle sitta som en fläskläpp :-)
      Mvh the99

      Radera
    2. Ja jag måste tyvärr just nu hålla med i det man tar del av. I bolagets sätt att kommunicera, så känns det ju som det ska komma nåt mer än bara listningen ?

      Radera